Missie

De naam VCL staat voor verbinden, communiceren en leren en is ontstaan vanuit mijn overtuiging dat organisaties die onderling sterk verbonden zijn effectiever communiceren en daarmee beter in staat zijn te (blijven) leren en ontwikkelen. Ik wil MKB-bedrijven hiervan overtuigen en ze helpen hun organisaties daarmee vitaler, productiever én winstgevender te maken.

Visie

Meer en meer bepalen de medewerkers van organisaties of er winst of verlies wordt gemaakt én of organisaties toekomstbestendig blijven of niet. Met het inschakelen van VCL Personeelsmanagement kunnen MKB-bedrijven in Noord-Oost Brabant op een flexibele wijze advies en begeleiding ontvangen bij de ontwikkeling en implementatie van op maat gerichte personeelsmanagement activiteiten. Met mijn bevlogenheid, directheid, inlevingsvermogen en deskundigheid bied ik mijn opdrachtgevers een doeltreffende wijze van dienstverlening aan.