Het is niet fijn als u wordt geconfronteerd met medewerkers die minder presteren dan voorheen of medewerkers die structureel ondermaats presteren. U weet niet altijd hoe met deze situaties om te gaan; dien ik direct de confrontatie aan te gaan? Hoe ga ik in gesprek met mijn medewerker (s) ? Kan ik het beter een periode negeren? U heeft onvoldoende kennis om te weten wat u het beste kunt doen en uw twijfels worden nog groter als u bemerkt dat uw reactie niet in het gewenste effect resulteert. Daarnaast kost het u veel tijd en wilt u veel liever kunnen blijven focussen op het ondernemen.

Met het inhuren van mij als gecertificeerd jobcoach worden uw medewerkers tot betere prestaties gestimuleerd.

  • Begeleiding van individuele- en groepen medewerkers; door middel van testen, oefeningen, gesprekken, confrontaties en passende hulp worden (groepen) medewerkers gestimuleerd om duurzaam tot betere prestaties te komen om zodoende een hogere bijdrage te leveren aan de organisatieprestaties.